Cardio Kickboksen bij Renzo Gracie Tilburg

Cardio kickboksen bestaat uit een mix van cardiotraining en kickbokstechnieken die je op de bokszak of samen oefent. De oefeningen zijn leuk, uitdagend en divers. Een pittige training die je conditie flink verbetert en calorieën verbrandt.

Interesse? Kom bij ons een kijkje nemen, doe mee of check onze prijzen

Proefles

Conditie en uitleven

De les bestaat uit het oefenen van diverse kickbokstechnieken op een bokszak zoals stoten, trappen en knieën, afgewisseld met diverse spierversterkende oefeningen.

Met Cardio Kickboksen kun je je lekker uitleven op een bokszak om vervolgens moe maar ontspannen de zaal te verlaten. Je krijgt er niet alleen een betere conditie van, maar het verbetert ook je zelfvertrouwen.

Cardio Kickboksen Tilburg Reeshof

Geschikt voor iedereen

Cardio kickboksen is ideaal voor diegenen die de technieken van het kickboksen graag willen leren maar liever niet sparren. De lessen zijn voor jong en oud en voor zowel recreanten als gevorderden. Elke les is anders en weer een nieuwe uitdaging voor je lichaam en voor jou

Zonder sparren

Tijdens deze les wordt er dus niet gespard, maar je kunt bij Renzo Gracie Tilburg natuurlijk ook meedoen met boksen, MMA, Kickboksen of Braziliaans Jiu Jitsu.

Cardio kickboksles