Renzo Gracie Tilburg Nieuws

English version >>

Trainings camp Silver Fox 2023

01 augustus 2023

Poster fox seminar 02

In november is er weer een bijzonder trainingskamp met Karel Pravec aka Silver Fox. Silver Fox is een BJJ black belt en een van de eerste leerlingen van Renzo Gracie.

LEES MEER >>

Video verslag van het BJJ trainingskamp in Griekenland

04 juli 2023

Training camp Greece

Eind juni waren een aantal van onze studenten mee naar het trainingskamp in Griekenland. Een memorabele week waarin niet alleen elke dag getraind werd maar ook veel ruimte was voor humor en ontspanning.

Kenny Kim van Matmade gaf samen met Kemail Verhoeven de trainingen. Kenny is een bekende influencer en programma maker voor de BJJ community en voor hem werd dit videoverslag gemaakt.

LEES MEER >>

Boksen in Tilburg: Renzo Gracie Tilburg op het Boksgala Team Coolen

14 april 2023

Gijs Huiskamp van Renzo Gracie Tilburg bokswebstrijd

Op zaterdag 1 april vond het Boxing Event 2023 van Team Coolen plaats in De Kerk in Oostelbeers. Boksers van Team Coolen en 8 andere clubs uit de regio kwamen in actie op het volledig opgetuigde toernooi, inclusief ring, licht, geluid, scheidsrechters en juryleden. Renzo Gracie Tilburg was ook vertegenwoordigd met vier boksers, die indrukwekkende prestaties neerzetten.

LEES MEER >>

CANCELLED: Seminar Rolles Gracie

22 februari 2023

Headshot2 e1635453573274

Het seminar kan helaas op dit moment niet doorgaan, maar wordt verplaatst naar het najaar.

Rolles Gracie komt voor de vijfde keer een seminar geven in Nederland! Een hele tijd was dit niet mogelijk door de Corona maatregelen, maar nu is hij terug. Het seminar bevat 4 training sessies en is van vrijdag 31 maart 2023 tot en met zondag 2 april 2023. Kosten zijn 149 Euro voor leden (179,- voor niet-leden). Het seminar is zowel Gi als No-Gi.

LEES MEER >>

Sfeerimpressie BJJ Dutch Open 2022

26 januari 2023

Schermafbeelding 2023 01 26 om 15 49 41

Korte sfeerimpressie van de deelname van sportschool Renzo Gracie Tilburg aan de BJJ Dutch Open 2022.

LEES MEER >>

3-5 februari 2023: Seminar met Rayron Gracie

12 januari 2023

Rayron Gracie wint dubbel goud

Er is weer een mooie seminar bij Renzo Gracie Holland met een van de bekendere Gracies: Rayron Gracie! Rayron is de nummer één brown belt van de wereld bij de IBJJF, drievoudig wereldkampioen, zoon van Ryan Gracie en instructeur bij Renzo Gracie New York.
Edit: bekijk foto's van het seminar hier

LEES MEER >>

Renzo Gracie Tilburg wint 3 gouden medailles tijdens Dutch Open

14 december 2022

Renzo Gracie Tilburg team web

De Tilburgse sportschool Renzo Gracie Tilburg nam zaterdag 10 december 2022 deel aan het grootste Braziliaan Jiu jitsu toernooi in Nederland, de 'BJJ Dutch Open' en wist daar drie gouden medailles voor Tilburg binnen te halen. Met een mix van meer ervaren atleten en beginners werd het team tweede van de 57 deelnemende sportscholen.

LEES MEER >>

Mooie deelname aan boksgala bij Team Smits

11 september 2022

Renzo Gracie Tilburg boksgala Team Smits Go Hard or Go Home 3

Renzo Gracie Tilburg nam afgelopen zaterdag succesvol deel aan het boksgala 'Go Hard or Go Home' bij Team Smits in Tilburg. Voor de meeste was het de eerste keer in een boksring en daarom mochten we met drie winst en twee verlies spreken van een goede middag.

LEES MEER >>

3 gouden en 3 bronzen medailles BJJ kampioenschappen Grappling Industries

08 september 2022

Renzo Gracie Tilburg Grappling Industries 5723

Renzo Gracie Tilburg wint 3 gouden en 3 bronzen medailles tijdens de BJJ kampioenschappen Grappling Industries in Almere. Met een kleine groep, waarvan de helft voor het eerst meedeed, wisten we het 12e team van de 140 deelnemende sportscholen te worden.

LEES MEER >>