3 gouden en 3 bronzen medailles BJJ kampioenschappen Grappling Industries

08 september 2022 | Read this in English

Renzo Gracie Tilburg Grappling Industries 5723

Renzo Gracie Tilburg wint 3 gouden en 3 bronzen medailles tijdens de BJJ kampioenschappen Grappling Industries in Almere. Met een kleine groep, waarvan de helft voor het eerst meedeed, wisten we het 12e team van de 140 deelnemende sportscholen te worden.

Michael Vriens

Nog altijd ongeslagen met 23-0 zette Michael zijn zegetocht voort met 3 gouden medailles. Één voor de open klasse, één voor BJJ en één voor grappling. Michael is nu 3e wereldwijd Grappling No-Gi Master White.

Renzo Gracie Tilburg Grappling Industries Michael Vriens
Renzo Gracie Tilburg Grappling Industries Anton Wisse

Anton Wisse

Anton won Brons met en zonder de Gi met een paar zware partijen tussen de grote jongens. Hier zet hij een mooie armbar voor de winst.

Damian Omufner

Damian wist brons binnen te halen met zijn beweeglijke stijl, hier resulterend in een winnende triangle/armbar.

Renzo Gracie Tilburg Damian Omufner Grappling Industries
Renzo Gracie Tilburg Djesse Aarts Grappling Industries

Djesse Aarts

Djesse had een paar mooie partijen waarvan hij er één met keihard knokken wist te winnen. Als 13 jarige tussen de toch veel sterkere 16-17 jarige jongens was het vooral een mooie eerste leerervaring.

Bas Rutjes

Voor Bas was het ook de eerste keer. Al strijdend wist hij drie partijen naar zich toe te trekken en greep hij toch net naast de medailles.

Iedereen heeft dit toernooi weer geweldig gepresteerd en we zijn alweer in volle voorbereiding voor de Dutch Open in december!

Een mooie vermelding van onze prestatie is te lezen op tilburg.com

Renzo Gracie Tilburg Bas Rutjes Grappling Industries