Mooie deelname aan boksgala bij Team Smits

11 september 2022 | Read this in English

Renzo Gracie Tilburg boksgala Team Smits Go Hard or Go Home 3

Renzo Gracie Tilburg nam afgelopen zaterdag succesvol deel aan het boksgala 'Go Hard or Go Home' bij Team Smits in Tilburg. Voor de meeste was het de eerste keer in een boksring en daarom mochten we met drie winst en twee verlies spreken van een goede middag.

Gijs Huiskamp

Gijs Huiskamp vs Jeremy vd Broek (Zadero training)

Voor Gijs was het zijn eerste bokspartij en deze wist hij met duidelijke overmacht te winnen op TKO met mooi bokswerk.

Renzo Gracie Tilburg Go Hard or Go Home 3 Team Smits Gijs Huiskamp
Renzo Gracie Tilburg Go Hard or Go Home 3 Team Smits 6462 web

Niels van der Zee

Niels van der Zee vs Kostja Constatinus (MW team)

Niels had heel de week op bed gelegen met griep maar besloot toch te gaan voor de ervaring. Echter in de eerste ronde werd al ingegrepen door de scheidsrechter omdat hij zichzelf duidelijk niet goed kon verdedigen. Dus hopelijk volgende keer een betere start.

Pawel Szkiladz

Pawel Szkiladz vs Narek Harantunyan (Team Smits)

Pawel had nooit een bokspartij gehad, maar met zijn worstel en MMA achtergrond heeft hij wel wedstrijdervaring. Met zijn 'Polish Power' maakte hij snel korte metten met zijn tegenstander, eindigend in opgave door Narek in de eerste ronde.

Renzo Gracie Tilburg Go Hard or Go Home 3 Team Smits 6552 web
Renzo Gracie Tilburg Go Hard or Go Home 3 Team Smits 6705 web

Giel Rutten

Giel Rutten vs Hidde Fokker (Team Smits)

Een heel dynamisch gevecht tussen Giel en de lange Hidde waarbij Giel veel moest bewegen om binnen de range van Hidde te komen. De partij werd uiteindelijk met punten duidelijk in het voordeel van Giel beslist.

Justin de Mey

Justin de Mey vs Luca Sanger (Team Smits)

Ook hier weer een behoorlijk lengte verschil. Voor de debuterende Justin een behoorlijke klus om in de buurt te komen. In het eerste deel had Luca het overwicht maar naarmate de partij vorderde nam de druk van Justin steeds verder toe. Luca moest tot het uiterste gaan om hem van zich af te houden. Dat was voor Justin helaas toch niet genoeg om de partij binnen te halen, tot zijn grote teleurstelling.

Renzo Gracie Tilburg Go Hard or Go Home 3 Team Smits 7145 web
Boksteam Renzo Gracie Tilburg

Uitstekende prestatie

Met een groep waarvan Giel eigenlijk de enige was met eerdere bokservaring heeft ons boksteam een fantastische prestatie geleverd waarvoor enorm veel bewondering!