Eerste competitieresultaten voor Renzo Gracie Tilburg

15 februari 2022

Zondag 13 februari nam een klein team deel aan het BJJ toernooi Fenix in Brussel.

Voor Claudio Sabajo, Malik Lodowica en Mark van Vlierden een belangrijke eerste stap die succesvol werd genomen.

Claudio Sabajo

Claudio nam deel aan white belt no-gi.
De eerste partij ging gelijk op totdat zijn tegenstander een fout maakte met de footlock Waardoor Claudio deze partij won door diskwalificatie van de tegenstander. Claudio had het natuurlijk graag anders gezien.

In de tweede partij kreeg hij een meer ervaren tegenstander tegenover zich en liep hij halverwege de partij een pijnlijke knieblessure op waardoor hij achter de feiten aanliep en uiteindelijk de partij verloor.

Cladio Sabajo @ fenix Brussel no-Gi
Malik Lodowica BJJ Renzo Gracie Tilburg

Malik Lodowica

Malik trad aan in de Gi divisie white belt. Eerste partij moest hij meteen flink aan de bak want door een fout kwam hij in een triangle terecht waar hij zich uit probeerde te knokken, maar moest 40 seconden voor het einde opgeven.

Onmiddellijk daarop zonder enige pauze volgde de tweede partij. Met een mooie collar drag wist hij deze partij toch naar zich toe te trekken.

Mark van Vlierden

Als laatste trad Mark van Vlierden aan. Door uitval kon hij helaas maar een partij ervaring opdoen, maar wist deze wel winnend af te sluiten en met goud naar huis te gaan. Door het initiatief te houden hield hij het overwicht en kon Mark op punten deze partij winnen.

Schermafbeelding 2022 02 15 om 11 22 01
Competitie Brussel

Het team

Het was een mooie dag die iedereen geïnspireerd heeft om ook mee te willen doen, dus op naar het volgende toernooi!